Zv. Ambasadori Amerikan fushatë sensibilizuese për mjedisin

Ndërsa ideja për të themeluar Ditën e Tokës ka ardhur nga mjedisori Geilord Nelson, që më vonë do të ishte senatori amerikan i Uiskonsit i cili me anë të fushatave të tij sensibilizuese do të detyronte që mbrojtja e mjedisit të futej në agjendën politike kombwtare amerikane, një fushatë të tillë sensibilizuese ku njerëzit duhet të mësojnë për mjedisin dhe si ta ruajnë atë, e ka nisur Ambasada e Shteteve të Bashkuara në vendin tonë. Pikërisht zëvendësambasadori amerikan në Shqipëri zoti Henri Xhardin është bërë promotor i një udhëtimi me bicikleta, Read more ...

Let's Clean Vlora! 2015

The greatest national action "Let's clean Albania" in Vlora was conducted by the Civil Society collaboration with the Municipality and Vlora RED ! Thousands of young scholars and citizens, institutions of the State Local Government were engaged to clean up the city in the entire territory of the new City Hall in the center and periphery in rural areas . Like never before Vlora's municipality was in charge of cleaning and washing city's boulevard. This album will be enriched by many other pictures that will come to us from the action groups in all th neighborhoods of the city and surrounding villages

Read more ...

Scuba SEEP

Scuba SEEP gjate trajnimit me trajnerin nderkombetar Xhemal Mato dhe te shoqeruar nga koordinatori i programit Mirjan Topi_Porto Palermo!Projekt i financuar nga PPNEA dhe Critical Ecosystem Partnership Fund

Posted by SEEP (Social Education & Environment Protection) on 2015-07-15

Contact

Social Education & Environment Protection

  • Cel: +355 69 238 7089
  • Phone/Fax: +355 33 406627
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • facebook.com/seep.ngo 
  • Albania, Vlore, 9401, Boulevard "Ismail Qemali", Palace Conad, 2nd Floor

Official Facebook