Prezantimi i raportit : "Zhvillimi profesional dhe vleresimi i mesueseve ne Shqiperi" Organizuar nga Koalicioni per Arsimin e Femijeve ne Shqiperi dhe CRCA ku ben pjese edhe Departamenti i Edukimit Social te organizates SEEP

Prezantimi i raportit : "Zhvillimi profesional dhe vleresimi i mesueseve ne Shqiperi" Organizuar nga Koalicioni per...

Posted by SEEP (Social Education & Environment Protection) on 2015-12-18

Contact

Social Education & Environment Protection

  • Cel: +355 69 238 7089
  • Phone/Fax: +355 33 406627
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • facebook.com/seep.ngo 
  • Albania, Vlore, 9401, Boulevard "Ismail Qemali", Palace Conad, 2nd Floor

Official Facebook