SHKEMBIM KULTURASH DHE MIQESIE ! — në Ambasada Kineze ne Tirane

Aktiviteti "Dore me Dore" i organizuar nga Ambasada Kineze ne Tirane per shkembimin e kulturave dhe miqesise mes te rinjve te dy vnedeve tone mike!

Posted by SEEP (Social Education & Environment Protection) on 2015-08-16

‪#‎taniSEEP‬,aktivitete,ide,prova...,anketime,plane,chating...!

#taniSEEP,aktivitete,ide,prova...,anketime,plane,chating...!

Posted by SEEP (Social Education & Environment Protection) on 2015-08-05

Gezuar 4 vjetorin SEEP

Me rastin e 4 vjetorit te krijimit te saj, organizata SEEP pershendet anetaret e saj, simpatizantet, miqte dhe gjithe komunitetin ku ajo ka vepruar prej kater vitesh!

Posted by SEEP (Social Education & Environment Protection) on 2015-07-22

Contact

Social Education & Environment Protection

  • Cel: +355 69 238 7089
  • Phone/Fax: +355 33 406627
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • facebook.com/seep.ngo 
  • Albania, Vlore, 9401, Boulevard "Ismail Qemali", Palace Conad, 2nd Floor

Official Facebook